Thursday, 3 October 2013

Kenapa perlu sertai komuniti iShare?



Mungkin ramai yang tanya, kenapa kita perlu sertai komuniti iShare ni?
Apa kelebihan iShare? apa kebaikan / benefit yang boleh kita dapat kalau join iShare ni?

Ok, sebelum jawab persoalan di atas tu, pernah tak kita alami situasi seperti ini :
  • Selama anda renew insuran, apa yang anda dapat?
  • Pernah tak anda alami kemalangan? Senang tak nak claim insuran?
  • Kalau anda renew insuran, lepas tu ada caj tersembunyi... pernah ke anda tanya?
  • Kereta ada roadtax & insuran, tapi bila kemalangan je guna duit sendiri sebab takut NCB naik.
  • Bila tiba waktu raya atau mula sesi persekolahan anak, roadtax & insuran kereta mati...Lepas tu pening kepala.. betul tak?
  • Pernah ke sampai terpaksa berjimat cermat, main kutu semata-mata nak kumpul duit renew insuran kereta setiap tahun?

Jika anda pernah alami situasi seperti di atas tu, iShare lah jawapan kepada persoalan anda tu.
Dengan menyertai komuniti iShare ni, anda boleh dapat Insuran & Cukai Jalan Percuma Setiap Tahun! dan dapat menjana keuntungan setiap tahun!

Kelebihan menyertai komuniti iShare:
  1. Layak untuk semua promosi Touch n’ Go.
  2. Menerima baucer diskaun lebih RM 1500.
  3. Dilengkapi Sistem Online iShare yang sistematik.
  4. Peluang membentuk jaringan sosial dan perniagaan .
  5. Membentuk komuniti yang bantu-membantu (iPrihatin).
  6. Peluang untuk MENJANA PENDAPATAN BERGANDA.
  7. Beramal sambil membuat kewajipan dengan iPrihatin.
  8. Peluang berjimat dengan voucher iShare.
  9. Pengurusan renew insuran kereta dan roadtax.
  10. Peluang berniaga sesama komuniti dengan iMall.
  11. Menyertai program komuniti anjuran iShare.
  12. Cukai jalan akan dihantar ke pintu rumah anda menggunakan Pos Express (tanpa perlu beratur panjang lagi).
  13. 2 minggu sebelum tarikh tamat tempoh, anda akan menerima SMS peringatan.

Ok jika ada sesiapa berminat nak join komuniti ni boleh la hubungi :

PERHATIAN : iSHARE BUKAN MLM

Call / SMS / Whatsapp : 0148488369 (Shah)


tag : iShare, profit sharing, keuntungan dalam iShare, macam mana pengiraan keuntungan dalam iShare, komuniti iShare, info iShare, terkini, pertama di Malaysia, iShare Malaysia, bisnes, insurans iShare, roadtax percuma, insurans percuma, income dari iShare, iMall, iPrihatin

No comments:

Post a Comment