Thursday, 3 October 2013

Amaran : iSHARE bukan MLM




Apa beza iShare dengan MLM?

MLM membayar komisen menggunakan duit keahlian manakala iSHARE membayar komisen anda menggunakan KOMISEN KAMI SEBAGAI AGEN INSURAN.

Bayangkan betapa hebatnya pelan pemasaran iShare, Duit yang telah wujud sekian lama tapi tak ada sorang pun nak ambil.Anda akan menerima komisen setiap kali berlaku pembaharuan insuran dikalangan ahli iSHARE dibawah tajaan anda. Ini bermakna anda mampu menjana pendapatan PASIF setiap tahun dan mendapat insurans kereta secara PERCUMA.

Jadi rebutlah peluang keemasan ini sekarang, sertai komuniti ISHARE Sekarang

Untuk pertanyaan dan pendaftaran ahli iShare, sila hubungi :

Call / SMS / Whatsapp : 014 8488369 (Shah)



tag : iShare, profit sharing, keuntungan dalam iShare, macam mana pengiraan keuntungan dalam iShare, komuniti iShare, info iShare, terkini, pertama di Malaysia, iShare Malaysia, bisnes, insurans iShare, roadtax percuma, insurans percuma, income dari iShare, iMall, iPrihatin

Kenapa perlu sertai komuniti iShare?



Mungkin ramai yang tanya, kenapa kita perlu sertai komuniti iShare ni?
Apa kelebihan iShare? apa kebaikan / benefit yang boleh kita dapat kalau join iShare ni?

Ok, sebelum jawab persoalan di atas tu, pernah tak kita alami situasi seperti ini :
  • Selama anda renew insuran, apa yang anda dapat?
  • Pernah tak anda alami kemalangan? Senang tak nak claim insuran?
  • Kalau anda renew insuran, lepas tu ada caj tersembunyi... pernah ke anda tanya?
  • Kereta ada roadtax & insuran, tapi bila kemalangan je guna duit sendiri sebab takut NCB naik.
  • Bila tiba waktu raya atau mula sesi persekolahan anak, roadtax & insuran kereta mati...Lepas tu pening kepala.. betul tak?
  • Pernah ke sampai terpaksa berjimat cermat, main kutu semata-mata nak kumpul duit renew insuran kereta setiap tahun?

Jika anda pernah alami situasi seperti di atas tu, iShare lah jawapan kepada persoalan anda tu.
Dengan menyertai komuniti iShare ni, anda boleh dapat Insuran & Cukai Jalan Percuma Setiap Tahun! dan dapat menjana keuntungan setiap tahun!

Kelebihan menyertai komuniti iShare:
  1. Layak untuk semua promosi Touch n’ Go.
  2. Menerima baucer diskaun lebih RM 1500.
  3. Dilengkapi Sistem Online iShare yang sistematik.
  4. Peluang membentuk jaringan sosial dan perniagaan .
  5. Membentuk komuniti yang bantu-membantu (iPrihatin).
  6. Peluang untuk MENJANA PENDAPATAN BERGANDA.
  7. Beramal sambil membuat kewajipan dengan iPrihatin.
  8. Peluang berjimat dengan voucher iShare.
  9. Pengurusan renew insuran kereta dan roadtax.
  10. Peluang berniaga sesama komuniti dengan iMall.
  11. Menyertai program komuniti anjuran iShare.
  12. Cukai jalan akan dihantar ke pintu rumah anda menggunakan Pos Express (tanpa perlu beratur panjang lagi).
  13. 2 minggu sebelum tarikh tamat tempoh, anda akan menerima SMS peringatan.

Ok jika ada sesiapa berminat nak join komuniti ni boleh la hubungi :

PERHATIAN : iSHARE BUKAN MLM

Call / SMS / Whatsapp : 0148488369 (Shah)


tag : iShare, profit sharing, keuntungan dalam iShare, macam mana pengiraan keuntungan dalam iShare, komuniti iShare, info iShare, terkini, pertama di Malaysia, iShare Malaysia, bisnes, insurans iShare, roadtax percuma, insurans percuma, income dari iShare, iMall, iPrihatin

Profit dalam iShare

Assalamualaikum,
Sekarang admin nak kongsi tentang profit sharing dalam iShare ni. Setiap ahli dalam komuniti iShare ni berpeluang untuk dapat insuran dan roadtax PERCUMA serta menjana pendapatan sehingga RM100k setahun bergantung kepada berapa ahli yang kita taja. Ok, untuk mudah faham, jom tengok gambar di bawah.. Biar gambar berbicara.. hehe...


Ok, kalau kita tengok gambar kat atas tu mesti menarik bukan... taja 10 orang bawah kita, dan boleh dapat RM100k setahun.. macam tak logik kan.. tapi tu la konsep network strategy dalam perniagaan. Tiada yang mustahil.Ok la, mungkin kita tak boleh taja sampai 10 orang kan, contoh kita ambil 5 orang sahaja yang kita taja di iS1.

iS1 (RM15) x 5 = RM 75
iS2 (RM10) x 25 = RM 250
iS3(RM5) x 125 = RM 625
iS4(RM15) x 625 = RM 9375

Jumlah setahun = RM 10, 325.

Ok la kan? setahun dapat RM10, 325 dan akan di masukkan ke dalam eWallet. Berbaloi kan? tu kalau kita cuma taja 5 orang. Jadinya, sistem iShare akan lock duit kita yang kita perlu untuk renew insurans nanti. Sebagai contoh :

Wednesday, 2 October 2013

Apakah iShare?

Apakah iShare?

iShare merupakan sebuah agensi insuran berdaftar dibawah Global Group Holdings Sdn Bhd. iShare juga memberikan anda bantuan dalam mendapatkan perlindungan terhadap kenderaan anda.

iShare menyediakan perkhidmatan memperbaharui insurans dan cukai jalan secara online bagi memudahkan ahli komuniti iShare memperbaharui cukai jalan dan ia adalah yang pertama dan satu - satunya di Malaysia.



Sebuah Program Perkongsian Unik (PPU) dalam memperkenalkan Satu Budaya Baru Dengan Membentuk Komuniti Prihatin, saling bantu membantu antara satu sama lain, peluang menjana pendapatan lumayan dan seterusnya meringankan beban dalam proses pembaharuan cukai jalan dan insuran kenderaan.

Menggunakan formula pembahagian komisyen dan bonus membolehkan ahli iShare memperbaharui insurans dan cukai jalan secara percuma setiap tahun.


Misi iShare
  • Mewujudkan satu kuasa tawar menawar di dalam pelbagai bidang bagi faedah dan keuntungan komuniti iShare.
  • Membentuk satu kumpulan rangkaian pengguna iShare yang dapat saling bantu membantu di antara satu sama lain.
  • Membina rangkaian perniagaan iShare yang unik.
  • Menjadi sebuah komuniti iShare yang berteraskan kebajikan.

Visi iShare 
  • Membudayakan masyarakat agar saling berkongsi, bantu membantu serta prihatin dan penyayang. 

Tuesday, 1 October 2013

Mengapa iShare?


Peluang Menjana Pendapatan 
Ahli berpeluang menambah pendapatan melalui Formula Perkongsian Komisen dan Bonus (FPKB) iSHARE yang unik tanpa perlu melakukan penjualan atau pembelian bulanan (monthly maintenance). Ianya satu pelan perkongsian yang tiada tekanan dan mampu memberi ROYALTI TETAP yang berterusan.

Kemudahan Tuntutan 
Urusan tuntutan kemalangan dan kehilangan kenderaan yang dijamin "bebas kerenah".

Komuniti iShare - We Share, We Help, We Care